Bra toner

En produkt som man vet vad det är, men man vet inte egentligen inte så mycket om den? Känner du igen dig? Kanske inte ännu, men tänk på lasertoners så vet du antagligen redan vilken känsla som vi är ute efter. Lasertoner förekommer till och med i kända tv-serier som ”Vänner” som en svårsåld produkt som inte engagerar folk det minsta. Produkten kopplas mest till ord som ”billigt, refill eller rabatt”. Om du tvekar är du välkommen att googla och se själv! För att göra det lite enklare och mer intressant sammanfattas här det bästa och egentligen enda du behöver veta när du läser på om lasertoner. Du kan tacka oss snart, men, varsågod!

Var är lasertoner?

Tänker du också först ”dyrt”. Du är inte ensam. Lasertoner är så dyra att man nästan blir mörkrädd. De kostar nästan lika mycket som hela skrivaren. Det beror på något så trist som pressade priser. Tillverkarna fyller nämligen de inkluderade kassetterna bara delvis, för att kunna sälja själva skrivaren så billigt som möjligt. Detta gör såklart att du relativt snart kommer få ”nöjet” att söka dig till sidor som dessa.  Du kan hitta pressade priser på de nya kassetterna över hela nätet. Hitta en pålitlig leverantör som du trivs med först och främst, så blir hela köp-ny-toner-problematiken lite lättare.

Spara, spara, spara! 

På pengarna, ja, men framför allt användningen av lasertonern. Det kanske mest effektiva sättet att faktiskt spara pengar på inköp av det.  Hur gör du bäst detta? Läs och lär!

  • Skriv ut så mycket som möjligt i svart/vitt. Då behöver du inte byta färgkassetter lika ofta – Billigt!
  • Använd smala typsnitt i era dokument eller byt typsnitt. Det blir automatiskt mindre yta att färga helt enkelt – Billigt!
  • Vårt egna favoritknep: Tänk två gånger! Tänk till en extra gång innan du trycker på ”skriv ut”. Behöver du verkligen printa detta dokument? Behöver du alla sidor? Är du säker på att inte onödiga annonser hamnar med på sidan? På detta sätt sparar du inte bara lasertoner, utan även papper. Hurra för vår miljö och – Billigt!

Grattis till era nya genialiska knep. Kanske något att hänga upp på väggen i print-rummet? Oavsett hur man använder skrivaren är det nödvändigt från och till att skaffa ny toner. Det finns ett stort utbud lasertoner och bläck som skickas direkt till ert kontor.