Designa och beställ penna med logga

Har du hållit i en så kallad reklampenna och önskat att du någon gång kommer ha din egen? Har du dessutom gått och blivit egen företagare är det definitivt dags nu! Att designa och beställa en penna med logga ett roligt uppdrag och det kommer garanterat kännas speciellt när du tar emot den första leveransen. Här kan du läsa mer om hur du väljer design och gör för att beställa.

Designa penna med logga

Det är ganska fritt fram när det kommer till att designa sin egen penna med logga. Det finns mycket att välja bland, både när det kommer till färg och form, och trycket bestämmer man såklart helt själv. När det gäller val av penna finns som sagt redan där flera val som kan göra pennan så personlig som möjligt:

  • Material
  • Färg
  • Typ av penna, t.ex. bläck
  • Utseende

Ett tips är att hitta en leverantör som erbjuder klimatkompenserade pennor, eftersom det är mycket bättre för miljön. Färg, form, material och utseende finns i oändlig variation även här, så man behöver inte göra avkall på designen. För att få en penna med logga behöver man såklart även bestämma hur själva loggan ska se ut. Har du en företagslogga väljer du såklart den, men fundera på om även annat ska finnas med, till exempel telefonnummer och/eller webbadress.

Beställ pennor med eget tryck

När designen av din penna med logga är färdig och du känner dig nöjd med det du hittat är det dags att beställa – och du beställer såklart inte bara en, utan flera. Hos många måste man beställa ett visst antal för att ordern ska kunna gå igenom och dessutom kommer du ha nytta av att ha ett stort antal, så att du kan göra reklam med dom nya pennorna. Beställningen är enkel – du väljer det du vill ha, bifogar en fil med det tryck du vill ha och lägger i varukorgen. Det är egentligen som att handla i vilken e-butik som helst, förutom att du lägger till den bifogade filen.

Nästa steg blir alltså att fylla i dina uppgifter, välja betalnings, – och leveransalternativ och där efter är det bara att vänta på att beställningen dyker upp. Nu har du din alldeles egna penna med logga (eller rättare sagt pennor) som du både kan använda själv men också att använda som reklamprodukt att ge till kunder och samarbetspartners.