Vill ni bjuda till julbord i Lund?

Många företag vill avsluta året med ett riktigt julbord med kollegorna. I Lund finns några alternativ för er som vill äta ett julbord i staden. Men det finns även julbord i närområdet eller såklart i Malmö.

I Lund finns det en hel del ställen som serverar julbord. Oavsett vilken prisklass du letar efter så bör du kunna hitta något som passar dina önskemål. Vissa julbord är av den klassiska sorten med köttbullar och sill och inga konstigheter, medan andra har särskilda inriktningar. Många satsar på ett klassiskt julbord med en modern touch, något som fortsätter att vara mycket populärt. På de flesta julbord i Lund kan du räkna med de klassiska rätterna som sill, gravad lax, inlagd strömming, Janssons frestelse, kalvsylta, grisfötter, lutfisk, julskinka, köttbullar, prinskorvar, revbensspjäll, rödbetssallad, rödkål, ägghalvor, vörtbröd, dopp i grytan, ris a la malta med saftsås och mycket mer! Ingen riktig jul utan ett glas glögg tycker vissa. Men många julbord satsar idag på att modernisera vissa rätter eller varför inte testa ett julbord med mindre traditionella rätter eller med mat från ett annat kök än det klassiskt svenska? Ni som letar efter ett julbord i Lund bör kunna hitta något som passar det som ni söker just i år.

Julbord i Lund

En del hotell har julbord i Lund. På Radisson Blu Hotel i Lund serveras ett stämningsfullt julbord och på Elite Hotel Ideon utlovas ett julbord utöver det vanliga. Gästis, det klassiska gästgiveriet i närliggande Staffanstorp har ett redigt skånskt julaboor mellan den 15:e och den 22:a december. Du som letar efter en mer spektakulär miljö kan spana in julbordet på Örenäs slott. Örenäs slott ligger i Glumslöv. I Malmö finns många alternativ för dig som vill äta ditt julbord utanför Lund. Vissa julbord kombineras med shower av olika slag. Många företag önskar att äta julbord och se på en julshow som avslutning på året.