Cykelställ ger ordning och reda

Oavsett om det är hemma på den egna gården eller i offentlig miljö skapar cykelställ ordning och reda, tack vare att ytan begränsas istället för att cyklar står parkerade överallt. Cykelställ med lås minskar även risken för stöld vilket annars är vanligt när det kommer till just cyklar.

Cyklar är stöldbenägna

Det finns få saker som stjäls så mycket som cyklar. Både ute på gator och torg och hemma på privata garageuppfarter. De flesta har lås på sina cyklar men det blir allt vanligare att man ser cykelställ med lås ute på gator och torg. Kanske är det en bra investering att göra även till hemmet, så att man kan parkera sin cykel och känna sig trygg att lämna den oavsett vilken plats den är på. Vid behov går det att köpa cykelställ med lås på citypro.se.

Ordning på stan

Förutom att risken för stöld minskar, om det finns låsbara cykelställ på plats, så bidrar ställen till att det blir betydligt mer ordning och reda än vad det hade varit utan. Vet man om att det finns en särskild cykelparkering kommer man troligtvis välja att ställa sin cykel där, istället för att låsa fast den vid en stolpe någon annanstans. I stora städer är det en stor fördel att det finns dessa cykelställ på särskilda platser eftersom många väljer att cykla istället för att ta bilen.

Cykelparkering hemma

Precis som ute på stan kan ett ställ bidra till att det blir mer ordning ute på garageuppfarten eller utanför husets entré. Har alla familjens cyklar en egen parkering att ställas på kommer de ta mindre plats och dessutom se mycket snyggare ut på uppfarten. Vill man känna sig extra säker kan det även här vara smart att investera i ett cykelställ med lås för att undvika att bli av med sina cyklar. Fördelen med ett dessa framför ett vanligt cykellås är att det är enkelt att plocka med sig en cykel även om den är låst. Om den istället är fastlåst i stället blir det betydligt svårare för eventuella tjuvar att få med sig en eller flera cyklar, både på stan och hemma hos någon.

Dom två stora fördelarna med cykelställ med lås är att de skapar ordning och reda samt att risken för att få sin cykel stulen blir minimal. Dessutom står cyklarna stadigt och tryggt i ställen så risken att de skulle tippa eller blåsa omkull är väldigt liten.