Näthandel med snabb service

För företag som bedriver försäljning på internet handlar konkurrensen numera framför allt om faktorer så som leveranstid och betalningsfunktioner på hemsidan. För att kunna göra sina kunder så nöjda som möjligt så är det viktigt att kunna erbjuda dem så snabb service som möjligt, mot bästa möjliga villkor. Genom att installera DACHSER WooCommerce så kan man lyckas med just detta. Denna plug-in till WordPress gör det nämligen möjligt att automatisera stora delar eller rent av hela logistikflödet i köpprocessen, så att kunden i princip bara är ett klick ifrån att deras order ska skickas iväg.

Internethandeln ökar och är idag mycket internationell och global. Någon som sitter i Sverige är i princip bara ett knapptryck och några få dagar ifrån att äga en vara från till exempel Kina. Internethandeln och onlinebutikerna håller nästan på att konkurrera ut de fysiska butikerna, men det är viktigt att leva upp till de krav som ställs som till exempel snabba leveranstider, säkra betalningsmetoder och schyssta returpolicies. Idag finns det inga ursäkter för att inte ha en användarvänlig hemsida och check-out samtidigt som varorna levereras i tid samt i fullgott skick, eftersom att det finns mjukvaror och plug-ins som till exempel DACHSER WooCommerce som fixar det.

Företaget DACHSER

DACHER har funnits i 90 år och har en gedigen erfarenhet inom branschen. Företagets affärsmodell grundar sig bland annat på:

  • Transport
  • Logistik
  • Lagerverksamhet
  • Kundspecifika och sektorspecifika tjänster inom olika transport- och logistikärenden

Installera DACHSER WooCommerce

När man har ett domännamn hos WordPress och en existerande hemsida så måste man först installera WooCommerce, så att man kan förvandla sin hemsida till en onlinebutik där det går att genomföra köp och lägga ordrar av olika slag. WooCommerce tillåter sin användare att designa sitt eget utseende, men det är de plug-ins som man därpå kan installera som gör den stora skillnaden och som skräddarsyr både utseendet och gränssnittet av ens hemsida och butik. Genom att lägga till DACHER till sin WooCommerce så kan man förenkla köpprocessen avsevärt. Denna plug-in gör det möjligt att strukturera sin plattform på så sätt att en orderbekräftelse från en kund leder till att en fraktsedel trycks och att beställningen skickas i väg, i stort sett helt utan någon manuell hantering.