Stor variation bland catering i Stockholm

Idag vill många välja grönt när det handlar om catering i Stockholm. Mat från mellanöstern eller bara en massa pizza. Genom att välja vegetarisk catering kan du inspirera inbitna köttätare att äta mer grönt och mindre kött och på så sätt göra både människor och planet lite bättre.

Catering i Stockholm finns nuförtiden i alla varianter. Du kan hitta det mesta från världens kök och du kan även hitta mat som passar olika typer av allergier eller dieter. Nuförtiden är det många som önskar vegetarisk catering. Varför inte köra grönt helt ut istället för att ha vegetariska alternativ? I Stockholm finns mängder med ställen som levererar förstaklassig vegetarisk catering. Varför inte testa libanesisk mezebuffe? Denna typ av mat är enkelt att göra vegetarisk eller till och med vegansk. Även falafel eller hummus är populärt på den vegetariska buffén. Hermans är en klassisk restaurang för veganer och vegetarianer i Stockholm och de erbjuder även catering. Pizza är ett säkert kort när det gäller vegetarisk mat som även den mest inbitna köttätare uppskattar. En annan klassiker inom catering i Stockholm är restaurangerna som heter Urban Deli. De serverar mat med smaken i fokus men inte på bekostnad av vanvård av djur eller utnyttjande av människor. Detta gör dem genom att välja hantverk före industritillverkade råvaror och välja närodlat istället för ingredienser som färdats långt. När det gäller catering i Stockholm är Urban Deli populära för sin vegetariska och veganska mat.

Många väljer grönt för kropp och natur

Många ställen som erbjuder catering i Stockholm har även lokaler till uthyrning samt kan ordna med serveringspersonal eller porslin och annat som behövs. Det finns mängder med catering i Stockholm som erbjuder vegetarisk mat och vissa har även betoning på till exempel säsongsodlat eller ekologisk mat. Många väljer vegetariskt av hälsoskäl men många gör det även av anledningar som har att göra med hur vår jord mår. Att äta mindre kött och mer vegetarisk gör stor skillnad för hur mycket vi människor påverkar miljön. Inspirera fler till att äta vegetariskt genom att välja vegetarisk catering nästa gång du ska beställa mat till ett event.