Välj rätt iPhone 11 pro fodral

För den som är på jakt efter ett iPhone 11 pro fodral finns en del hel att välja mellan både vad gäller utseende och priser. För att hitta ”rätt” kan det vara bra att spana in några olika modeller och jämföra dessa, för att hitta något som passar utifrån hur det kan användas och vad det får kosta.

Användning

En första sak att fundera på inför ett köp är hur den ska användas. Är syftet att bara skydda telefonen behövs inte så många andra detaljer. Ska den användas som plånbok och skydd i ett kan det vara bra att kolla på vad olika modeller erbjuder när det kommer till kortförvaring och annat som kan vara bra.

De flesta iPhone 11 pro fodral har någon form av korthållare men en del är mer plånbokslika och har fler och större fack – en del har även större fack som försluts med dragkedja där sedlar, mynt och kanske till och med nycklar kan förvaras.

Utöver det finns även andra ”funktioner”, så som att baksidan kan vara vikbar och användas som skärmstöd för att ta ett exempel.

Utseende

Utseendemässigt kan iPhone 11 pro fodral skilja sig väldigt mycket både vad gäller färg, material och detaljer. Dom är nästan uteslutande gjorda i konstskinn eller äkta skinn men kan skilja sig i färger, mönster och andra detaljer som påverkar utseendet.

Priser för iPhone 11 pro fodral

Sist men inte minst kan det vara värt att både fundera på och kolla på olika prisklasser för iPhone 11 pro fodral, då det kan skilja sig en del. Priset avgörs såklart av flera olika faktorer, så som:

  • Material
  • Detaljer
  • Märke

Det finns en del billiga modeller, ofta av enklare modell, som kostar under hundralappen. Men det finns även dyrare varianter som kostar ett par hundra och här kan det vara bra att tänka på att dom olika varianterna även kan skilja sig i kvalitet.

Ett dyrare fodral, tillverkat av till exempel äkta skinn, håller troligen längre än ett billigare gjort av exempelvis konstskinn. Är fodralet tänkt att användas länge kan det vara värt att lägga en extra peng men för den som gillar att byta, kanske för att förändra utseendet på telefonen, kan det vara fördelaktigt att välja ett billigare.